tag:blogger.com,1999:blog-4211297260850536846.post709189336683037210..comments2022-04-10T12:18:00.690+03:00Comments on Pizzaa sydämellä: Mistä on pizzajuustomme tehty?Shttp://www.blogger.com/profile/14920449968446722775noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4211297260850536846.post-89471161950948179562014-07-13T21:35:40.518+03:002014-07-13T21:35:40.518+03:00Olen vuosikausia käyttänyt tuoremozzarella tehdess...Olen vuosikausia käyttänyt tuoremozzarella tehdessäni kotona pizzaa. Viimeaikoina olen havahtunut että siitä tulee helposti jotenkin äitelää ja se kovettuu nimenomaan sitkeäksi kellertäväksi kerrokseksi jäähtyessään. Joku mieto rasvaisempi ja suolaisempi kermajuusto on minulla toiminut paremmin. Tajusin tämän vihdoin kun edellisen kerran tein pizzaa ja lykkäsin päälle reippaasti tuoremozzarellaa, syömättä jäi! Olisikohan se kiinteämpi "pötkö" mozzarella parempaa? Pizzajuustoja harvemmin ostan, mozzarellraasteen nimellä joskus jotakin. Ehkä makuaistini on brutaali kun minulle kelpaa tuo pitsajuustokin, olen kyllä lisännyt sen kanssa aina jotain homejuustoa tai sitä mozzarellaa. Ainakin pelkällä mozzarellalla en enää itse ala pitsaa tekemään.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4211297260850536846.post-19734104485955445582014-06-07T23:21:07.733+03:002014-06-07T23:21:07.733+03:00Olisiko neuvoja kotileipurille pizzajuuston valint...Olisiko neuvoja kotileipurille pizzajuuston valintaan? Mitä etsiä?Jaakkohttps://www.blogger.com/profile/06119491101501813077noreply@blogger.com