sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Kyllä, sitä saa mukaan.


Usein uudet asiakkaat hiipivät epäröiden vitriinimme eteen ja kysyvät, saako meiltä pizzaa myös mukaan. Me vastaamme, että tietysti saa. Sehän pizzapalojen idea oikeastaan onkin. Pizzaa mukaan ostaessaan on kuitenkin hyvä muistaa muutama yksityiskohta.


1) Mikro vs. uuni

Jos syöt pizzasi vasta muutamien tuntien kuluttua, suosittelemme ehdottomasti lämmittämään pizzapalat tavallisessa uunissa. Kaikkein parhaan lopputuloksen saat, kun annat uunin ensin lämmetä noin kahteensataan asteeseen, laitat pizzapalat pellille ilman leivinpaperia ja sammutat uunin juuri, kun olet laittanut pizzat sisään. Kuumassa uunissa pizzapalat lämpiävät muutamissa minuuteissa, eivätkä ne kuivahda ikävästi.

Ymmärrämme kyllä myös, jos et halua tuhlata energiaa muutaman pizzapalan lämmittämiseen uunissa. Kaikilla ei, esimerkiksi työpaikan taukotilassa, ole käytössään tavallista uunia. Tällöin on tyydyttävä mikroaaltouuniin. Jos lämmität pizzojasi mikrossa, ole kuitenkin varovainen, koska taikinamme sitkistyy mikrossa hyvin helposti.

Joillakin asiakkaillamme on uuneissaan pizzakivi, jolla tulee kuulemma paras lopputulos. Nykyaikaisempien mikrojen omistajat sen sijaan ovat kertoneet, että mikron grillivastuksella lämmitettäessä pizzapalat säilyvät rapeina.

Tämä pizza ei tykkää mikrosta


2) Oikea valinta

Nykyään meiltä saa pizzapalojen lisäksi myös muita tuotteita, joten kehotamme valitsemaan mukaanviemiset huolella. Calzone ei ehkä ole kaikkein paras mukaanvietävä, jos sinulla ei ole mahdollisuuttaa syödä sitä lautaselta haarukalla ja veitsellä. Sen sijaan esimerkiksi suuren suosion saavuttaneet napolilaiset pagnottellot sekä fagottinot voi syödä kätevästi missä vaan.

Pizzapalojen  valinnassa on myös syytä miettiä, missä ne syö. Jos aikoo popsia pizzapalansa lennossa, ei ehkä kannata valita juuri sitä pizzaa, jossa on kauheasti irtonaisia täytteitä, kuten vaikkapa herkkutatteja tai kirsikkatomaatteja. Voi tulla paha mieli, jos puolet pizzan täytteistä tippuvat matkalle...

Jos ehdit syödä pizzasi pöydän ääressä, kaikki vaihtoehdot ovat hyviä mukaanvietäviksi. Me pakkaamme ne paperipussiin tai laatikkoon niin, että yksikään herkku ei häviä.

Fagottinot sopivat kaikkiin tilanteisiin


3) Määrä

Mikäli olet viemässä pizzaa perheellesi iltapalaksi tai tarjoiltavaksi illanistujaisiin, suosittelemme miettimään, mikä on juuri heille sopiva määrä paloja. Kolme pizzapalaa kolmelle aikuiselle on melko varmasti liian vähän.

Jos henkilöitä on useampi kuin kolme, kehotammekin kokeilemaan kymmenen palan kotipakkausta. Näin säästät pizzapalojen hinnassa ja saat samalla suuren valikoiman erilaisia makuja. Voit leikata pizzapalat pieniksi maistaisiksi lämmitettyäsi ne, ja näin jokainen syöjä saa parhaassa tapauksessa maistaa jopa kymmentä erilaista makuyhdistelmää.

Siinä tapauksessa, että suunnittelet tarjoavasi tuotteitamme juhlavieraillesi, ota meihin etukäteen yhteyttä, niin voimme valmistaa sinulle kokonaisia pizzapellillisiä. Meillä on myös lista muista juhlatuotteista, joihin kannattaa tutustua.Kotipakkauksen sisältöä parhaimmillaanEi kommentteja:

Lähetä kommentti