torstai 30. tammikuuta 2014

Somelähettilään pizzantäyteinen viikko

Niinan kasvispainotteinen antipasto


Pari viikkoa sitten ehkä huomasitte, että Pizzariumin Facebook-päivityksiä teki joku muu kuin me. Hän oli Anna, ensimmäinen sosiaalisen median lähettiläämme, joka sai viikon ajan syödä tuotteitamme ilmaiseksi.

Viikon aikana Anna maisteli myös sellaisia makuja, joita ei olisi muuten ehkä uskaltanut maistaa, kuten arancinoja sekä antipastoja. Tottuneena Pizzarium-kävijänä hän myös jakoi kokemuksensa pizzapaloista, salaateista sekä pyöreästä pizzasta. Parhaaksi makuelämykseksi nousivat spelttijauhoihin leivottu pizza sekä salaatit.

Itse kehittelemme vielä täydellistä spelttipohjaa, mutta olemme kiitollisia positiivisesta palautteesta. Tämä kertoo, että suunta on oikea. 


Annan perjantailounas


Annan mukaan pizzapäivän pitäminen joka päivä ei tehnyt lainkaan tiukkaa, ja hän kiitteli iloista palveluamme, joka hänen mukaansa saa huonon päivän kääntymään hyväksi.

Viikon jälkeen Anna kuitenkin taisi piti parin päivän tauon pizzalounaista. Eihän pizzaa nyt ihan joka päivä jaksa syödä :)Annan kahvitauko                 

Tällä viikolla meillä on uusi sosiaalisen median lähettiläs, Niina, joka tarjoaa Pizzarium-kokemuksiaan kasvissyöjän näkökulmasta. 

Sosiaalisen median lähettiläiden kaikki päivitykset löytyvät esimerkiksi Twitteristä tägeillä #sosiaalisenmedianlähettiläs ja #pizzariumturku

Jos taas itse haluaisit jakaa Pizzarium-kokemuksiasi ja syödä viikon ajan meillä ilmaiseksi, käy meillä syömässä, kuvaa Pizzarium-hetkesi ja jaa se Twitterissä tai Instagramissa. Lisää tägit #pizzapäiväjokapäivä ja #pizzariumturku

Saatamme ottaa sinuun yhteyttä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti