-No siitä, että se on pizzahullun tekemää!
Pizzataiteilija on tehnyt työkseen vaikka mitä, mutta pizzan leipominen on todella vienyt hänen sydämensä. Siitä kertoo esimerkiksi se, että vaikka hän on tänäänkin tehnyt 12 tuntia työtä, istuu hän nyt tietokoneella ja miettii, miten voisi tehdä pizzoistaan vieläkin parempia. Hän on erittäin verkostoitunut alan ammattilaisten kanssa ja hyvin perillä erilaisista toimintatavoista.
Hänellä on periaatteita, joista haluaa pitää kiinni. Tärkein niistä on italialaisuus. Meidän pizzoissamme ette siis tule koskaan näkemään kanaa taikka jauhelihaa. Ei, ei, ei. Mieluummin pizzataiteilija vaikka vaihtaa alaa.
Pizzahullulla on hulluja suunnitelmia ja erikoisia unelmia. Kaikki niistä ovat melko helposti toteutettavissa, kunhan on tarpeeksi pizzahullu. Pysykää kuulolla!
Minkä juoman kanssa pizza on parasta?
VastaaPoistaRaikas, puhdas lähdevesi paras.
Poistat. yx laktoosi-intolerantikko