sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Kolme syytä sille, miksi Pizzarium sijaitsee ostoskeskuksessa


Olemme saaneet paljon positiivista palautetta tuotteistamme ja palvelustamme, mutta monet ihmettelevät sitä, miksi sijaitsemme kolkossa ostoskeskusmiljöössä.

1. Aito italialainen pizza kuuluu kaikille


Hakeuduimme ostoskeskukseen myymään aitoa pizzaamme siksi, että meidän mielestämme kaikilla pitää olla mahdollisuus tutustua autenttisiin italialaisiin makuihin. Ostoskeskus on julkista tilaa, jossa pyörii ihmisiä ilman minkäänlaisia ostoaikeita, ja monet tupsahtavat aivan vahingossa vitriinimme eteen ihmettelemään, mitä me oikein myymme. Kaikki eivät ole tarpeeksi rohkeita kokeillaakseen erilaisia makuja, mutta ainakin he näkevät, millaista roomalaisen pizzan kuuluu olla. Rohkeimmat kokeilevat, ja rakastuvat. Olemme melko varmoja siitä, että tarkasti taskurahansa laskevat teinit eivät vahingossakaan eksyisi esimerkiksi jokirannassa sijaitseviin autenttisia makuja tarjoileviin ravintoloihin iltapalalle.

2. Ei tarvitse pukeutua korkokenkiin syödäkseen hyvin 


Turusta ei löydy kovinkaan montaa laadukasta ravintolaa, joihin kehtaisi mennä ruokailemaan tuulipuvussa ja lenkkareissa. Pikaruoka sen sijaan on usein teollisesti valmistettua ja laadullisesti huonoa ruokaa. Me haluamme taistella juuri tätä ajatusta vastaan. Pikaruoan ei nimittäin tarvitse olla epäterveellistä eikä teollista. Sijaintimme mahdollistaa sen, että meille voi sunnuntai-aamuna kipaista vaikka pyjamassa (jos kehtaa) noutamaan pari pizzapalaa mukaan. Julkisessa tilassa ei tietenkään voi olla samanlaista tunnelmaa kuin mikä pienessä persoonallisesti sisustetussa ravintolassa olisi, mutta pyrimme siihen, että ainutlaatuinen makuelämys saa unohtamaan koko ympäristön. Jos haluaa nauttia pizzansa fiinimmin haarukalla ja veitsellä, kehotamme viemään sen kotiin ja herkuttelemaan sillä hyvän keskitäyteläisen punaviinin tai raikkaan proseccon kera.


3. Nopea ja kätevä 


Ostoskeskus sijaitsee aivan kaupungin ydinkeskustassa, jossa ihmiset muutenkin asioivat ja työskentelevät. Meille voi poiketa pikaiselle lounaalle tai käydä nappaamassa kotiinviemisiä rankan työpäivän jälkeen. Ja mikä parasta, meidän eteemme pääsee kaikilla linja-autoilla ja parkkipaikkojakin on ympäristössä runsaasti. Eikä ole syytä unohtaa sitä, että ostoskeskukseen on helppo tulla myös pyörätuolilla tai lastenrattaiden kanssa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti