torstai 4. huhtikuuta 2013

Pyöreä pizza on ihan eri pizza

Rucolina


Et ole varmastikaan voinut olla huomaamatta, että meiltä on jo jonkin aikaa saanut myös pyöreitä pizzoja. Kaikki, jotka ovat pyöreää versiota ehtineet maistaa, tietävät, ettei kyseessä ole ihan mikä tahansa pizza, vaan napolilaistyylinen pyöreä pizza.

Emme ota kantaa siihen, missä pizza on alunperin keksitty, mutta monen lähteen mukaan napolilainen pizza on yksi perinteisimmistä pizzoista ja se on saanut jopa EU:n tuotesuojan. Vaikka valmistammekin pyöreän pizzamme napolilaisen reseptin mukaisesti, emme saa kutsua sitä napolaiseksi pizzaksi, koska käytämme pelkkää sähköuunia. Napolilainen pizza tulee nimittäin paistaa tammella lämmitetyssä kiviuunissa. Voimme kuitenkin vakuuttaa, että pyöreät pizzamme ovat hyvin lähellä sitä, mitä ne voivat Napolissa olla.


Quattro formaggi


Monelle uusi aluevaltauksemme on ollut yllätys: "Eihän teidän pitänyt valmistaa pyöreitä pizzoja ollenkaan!" yksikin asiakas totesi. Tämä on totta. Alunperin ajattelimme keskittyvämme vain peltipizzojen valmistukseen, mutta koska meiltä päivittäin kyseltiin myös pyöreitä pizzoja, päätimme ottaa haasteen vastaan tarjoamalla asiakkaillemme ainutlaatuisen ja mahdollisimman alkuperäisen version pyöreästä pizzasta. 


Focaccia primavera

Listaltamme löytyvät kaikki perinteisimmät italialaiset pizzat, mutta myös erilaisia luksusvaihtoehtoja. Lähes kaikki pizzat voidaan valmistaa myös calzonen muotoon.

Pyöreä pizza on oiva valinta, kun mielesi tekee jotain tiettyä makua tai jos olet tarkka ruokavaliosi suhteen. Luovat pizzataiteilijamme keksivät käden käänteessä myös runsaan valikoiman maidottomia tai vegaanisia pizzoja.


D.O.C


Pyöreitä pizzoja valmistetaan arkisin alkaen klo 14.30 ja viikonloppuisin koko päivän. 


Oletko jo ehtinyt maistaa pyöreää pizzaa? Mitä pidit?
1 kommentti: