perjantai 4. huhtikuuta 2014

Aihetta juhlaan


Ja niin me täytimme kaksi! 

Kaksivuotissynttäreidemme kunniaksi tarjosimme perjantain lounasasiakkaille nutellapizzaa ja järjestimme arvonnan. Arvonnan voittaja saa pizzataiteilijan omiin juhliinsa. Pizzataiteilija pääsee siis kuulemma erään herran kahdeksanvuotissynttäreille kokkailemaan. Jännittävää! Järjestimme myös pienet yksityisbileet,  joissa soitettiin musiikkia ja syötiin pizzaa. Näiden pippaloiden jälkeen päätimme, että jos joskus saamme omat, suuremmat toimitilat, siellä järjestetään usein bileitä. 

Yleensä yrityksen pitää olla pystyssä ainakin kolme vuotta, ennen kuin on aihetta juhlaan. Me aiomme kuitenkin juhlia synttäreitämme joka vuosi, koska tämä yritys merkitsee meille paljon. Se on meille kuin lapsi, jota ruokimme ja kasvatamme yhdessä teidän kanssanne.

Kiitos siis teille, että olette syöneet pizzojamme jo kahden vuoden ajan. Toivottavasti ette ikinä kyllästy!
3 kommenttia:

 1. Hei, ja onnea syntymäpäivän johdosta! Kysymykseni kuuluisi seuraavasti: kuinka paljon veloitatte pizzan kotiinkuljetuksesta juhlia varten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Valitettavasti meillä ei ole kotiinkuljetuspalvelua, mutta suurempia määriä (5+ pellillistä) voimme toimittaa juhlapaikalle, jos vain saamme työvuorot järjestettyä :)

   Poista
 2. Onnittelut 2-vuotiaalle ja hyvää uutta vuotta!

  Mukavia kevätpäiviä toivottelen täältä Jkl:stä.

  VastaaPoista