keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Loppuvuoden iloja

Viime aikoina olemme olleet todella iloisia muutamasta tapahtumasta. 

-Suurehko pikkujouluryhmä kelpuutti Pizzariumin pikkujoulunviettopaikakseen. Aperitiivit ja muut herkut maistuivat kuulemma mainiosti. Eikä punaviinin puute ollut kuulemma yhtään huono asia...

-Kahvikone saapui ja se saatiin parin sähkömiehen sekä putkiasentajan avulla toimimaankin. Kahvimme on kelvannut myös italialaisille asiakkaille. Olemme kiitollisia myös ihanalle herrasmiehelle, joka auttoi meitä poraamaan hyllyt seinään.

-Reipas tettiläisemme Wilma kokosi ja koristeli meille joulukuusen, joka tuo jouluiloa koko kerroksen väelle.

-Ensimmäinen herkkukori on löytänyt uuden omistajan. Se matkustaa kuulemma appivanhemmille toiselle puolelle Suomea. Myös muiden herkkukorien sisältö on kiinnostanut kovin. Eikä joulukakkujakaan ole enää montaa jäljellä...

-Olemme saaneet kunnian toimittaa pizzojamme Jyväskylään asti. Matkahuollon pikavuorolla aamulla leivotut pizzat ehtivät illaksi perille ja tekivät eräistä 60-vuotisjuhlista ikimuistoiset. 


-Carlos ja Luca ovat vihdoin ehtineet valmistaa roomalaisia friteerattuja risottopalleroita, jotka tunnetaan nimellä supplì. Joka kerta ne ovat kadonneet vitriinistä pikavauhtia.

-Asiakkaat ovat olleet kiinnostuneita aidosta leivästämme myös viikolla, eikä pelkästään lauantaina. 

-Saamme pian uuden herkkulastin Italiasta... Tulossa on muun muassa tulista salamia!


1 kommentti:

  1. Olkoon loppuvuodessa vielä paljon monenlaisia ilonaiheita!

    Hyvää joulua,
    onnea ja menestystä uudelle vuodelle
    t. Riitta

    VastaaPoista