keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Vuotemme 2012

Vaikka Pizzarium avattiinkin vasta maaliskuussa 2012, se oli ollut mielessämme jo hyvin pitkään. Olimme aloittaneet makuyhdistelmien, taikinoiden, esillepanon, tuotevalikoiman ja sisustuksen pohtimisen jo pari vuotta aikaisemmin.

Etsimme kuumeisesti oikeanlaista paikkaa ydinkeskustasta, ja juuri kun olimme luopumassa toivosta, saimme tietää, että uudistettuun Kultataloon tulisi kansainvälinen Food Court. Uuteen paikkaamme löytäisi helposti Kauppatorilta, eivätkä asiakaspaikatkaan loppuisi kesken.Ennen maaliskuuta vierailimme tiiviisti työmaalla ja seurasimme projektin valmistumista. Jännitimme, saapuisiko Italiasta tilaamamme vitriini ehjänä perille ja pelkäsimme, ettei pizzauunimme toimisikaan. Pikku hiljaa saimme kuitenkin kaiken valmiiksi ja Kultatalon avajaisia vietettiin 28.3.2012.


Pizzariumin ensimmäinen pizza rossa <3

Kultatalon avajaiset
Pizzaa avajaisissa

Ensimmäiset kuukaudet me olimme kummajaisia uudessa ostoskeskuksessa. Pizzapalat, jotka olivat aivan liian suuria, vaikuttivat aivan liian kalliilta. Olihan kyseessä vain yksi pala. Onneksi keksimme melko pian jakaa pizzapalat neliöiksi niin, että koko pizza al taglion idea tuli paremmin esiin.

Luca ja luksuspizzaneliö

Luca myöskin tutustui uuteen pizzauuniin ja testaili erilaisia paistotapoja. Paljastui, että pannuissa kypsennettyinä pizzoista ei tullut läheskään yhtä rapeita kuin suoraan pizzakivellä paistettuina.

Luca ja pizza bianca


Keväällä saimmekin toteuttaa ensimmäisen juhlatilauksemme. Kiitos ihanan espanjalaisen asiakkaamme Pizzariumin pizzoja maisteltiin Turku Fashion Weekin muotinäytöksessä.

Kuva: Rainer Wiljanen

Ihana Reettamme kirjoitti meille mainoslauseita.


Kesällä herkuteltiin pizzan lisäksi myös mansikoilla ja kermavaahdolla.Kesän aikana otimme myös tavaksi leipoa lauantaileipää. Ilahduimme, kun asiakkaat tulivat hakemaan uunituoreita leipiä jo ennen puoltapäivää.


Syksyllä pizzataiteilija inspiroitui herkkutateista (ja kasvatti viikset).Lokakuussa avuksemme saapui Carlos, joka mullisti pienen perheensä elämän muuttamalla Suomeen. Carlosin ansiosta ehdimme tehdä enemmän tuotteita. Pizzataiteilija leipoo nyt leipää kuutena päivänä viikossa, lisäksi vitriinissä on aina myös calzoneita ja friteerattuja herkkujakin on satunnaisesti saatavilla.


Pizzataiteilijoiden luoma itsenäisyyspizza

Joulukuun alussa meille saapui myös espressokone Italiasta ja voimme nyt tarjota asiakkaillemme myös aitoa italialaista kahvia.
Vuosi 2012 oli meille tutustumista uuteen elämäntilanteeseen, asiakkaisiin, pizzataikinoihin ja makumieltymyksiin. Olemme siis vasta pizzatarinamme alussa.

Toivomme, että pizzamme maistuvat tänä vuonna edellistä paremmilta ja että onnistumme jatkossakin tarjoamaan teille uudenlaisia makuelämyksiä.

Lupaamme tehdä parhaamme.


Mozzarella in carrozza

Supplì
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti