maanantai 28. tammikuuta 2013

Pizzaa juhliin!

Pizza bianca con la mortadella maistui ainakin näiden juhlien vieraille

Pizza al taglio on siitä kiva juttu, että se sopii nautittavaksi kaikissa tilanteissa. Pizzapaloilla voi herkutella lounaalla, illallisella ja välipalalla. Niitä voi viedä evääksi töihin, junaan tai piknikille. Ne pelastavat kiireisen lapsiperheen päivällispulman ja säästävät sinkun ylisuurilta ruoka-annoksilta. Ne ovat terveellisempi vaihtoehto pikaruoalle ja tasapainoinen ateria.

Pizza al taglio on myös oivallista juhlaruokaa. Tiedämme, että pizzojamme on tarjoiltu ainakin pikkujoulujuhlissa, tupaantuliaisissa, 60-vuotiskekkereillä, jäähyväisbileissä, kokouksessa, muotinäytöksessä ja opiskelijoiden yhteisessä illanvietossa. Itse tarjoilimme pizzapaloja poikamme ristiäisissä (kuvassa).

Pizzapalat ovat hyvä vaihtoehto voileipäkakulle ja karjalanpiirakoille, mutta niitä voi tarjota myös niiden lisänä. Parhaiten juhlatarjoiluihin soveltuvat maut, jotka maistuvat hyviltä myös kylminä, kuten täytetty pizza bianca, margherita tai fagottinot. Lapsille valmistamme pikkuisia pizzoja tomaattikastikkeella tai oliiveilla. Myös friteerattu versio nutellapizzasta täydellinen valinta lasten kekkereihin.

Seuraavalla kerralla, kun suunnittelet juhlatarjoiluja, unohda voileipäkakku ja tilaa meiltä pizzaa. Meillä on erillinen juhlamenu, jota voi tiedustella sähköpostilla osoitteesta info@pizzarium.fi.

Parasta pizzan tarjoilussa on se, ettei sen tarjoilemiseen juurikaan tarvita astioita eikä aterimia (= ei tiskiä!). Ei kommentteja:

Lähetä kommentti