torstai 23. elokuuta 2012

Kuusi tapaa hyödyntää treffimenu

1) Vahinko

Pariskunta on kävelyllä keskustassa, kun maha alkaa kurista. Ulkona sataa ja ropisee. Uudessa ostoskeskuksessa on kiiltävää ja lämmintä. Jostain leijailee hyvä tuoksu. Liukuportaat kuljettavat suoraan pizzataivaaseen, jossa on pökerryttävän monta makua. Se on rakkautta ensi silmäyksellä.

2) Säästöbudjetti

On syytä juhlia kuukausien takaista tutustumista. Lompakossa on melko tyhjää ja ravintoloissa kovin tyyristä. Jotain hyvää pitää saada. Treffimenu maistuu parhaalta, eikä edes jää nälkä.

3) Huiputus

Huono kokki järjestää romanttisen illallisen. Treffimenu löytyy kantapaikasta. Uuni kuumaksi ja kynttilä pöytään. Ovikellon soidessa pizzat uuniin. Seuralainen hurmaantuu hyvästä mausta. Pusu tulee kaupan päälle.

4) Sinkkutreffit

Yksin ei jaksa aina syödä vähän. Treffimenu on loistavaa sielunruokaa. Neljä erilaista makua, kaksi tiramisua ja litra maailman parasta lähdevettä tekevät kenestä tahansa täydellisemmän naisen tai miehen.

5) Lahja

Iskä ja äiskä viettää hääpäivää. Niille pitää ostaa yllätys! Taskurahaa on heikosti. Yhdessä sisarukset keräävät kolehdin ja hankkivat treffimenu-lahjakortin. Iskä ja äiskä on ainakin yhden illan poissa kotoa. Jee.

6) Kikatus/Röhötys

Parhailla kaveruksilla on kaikkea kerrottavaa. On paras istua alas ja katsoa toisiaan silmiin. Naurujen välissä maistuu pizza ja tiramisu. Huomataan, että suu täynnä makuja ei kannata nauraa.

1 kommentti: