sunnuntai 19. elokuuta 2012

Rohkeita valintoja

Viime aikoina monet ovat kehuneet meitä rohkeiksi.

Italialaisten mielestä ananaksen poisjättäminen pizzasta on rohkea veto. Pitäähän suomalaisille tarjota tuota eksoottista hedelmää myös pizzassa, koska he ovat siihen tottuneet. Joidenkin mielestä olemme rohkeita, koska olemme uskaltaneet perustaa tällaisen paikan ostoskeskukseen, suurten pikaruokaketjujen viereen. Monen mielestä on kenties rohkeaa olla myymättä lainkaan pyöreitä pizzoja ja myydä niiden sijaan leipiä. 

...Mutta emme me ole rohkeita, vaan erilaisia!

Tiedämme, että jos olisimme myyneet sitä, mihin suomalaiset ovat joka paikassa tottuneet, olisimme luultavasti menestyneet taloudellisesti paljon paremmin. Jos olisimme sisällyttäneet porkkanaraasteen ja raa'at kaalisuikaleet aterian hintaan ja jos olisimme tarjonneet lounaalla myös laihaa kahvia, kukaan ei olisi epäröinyt hetkeäkään meillä aterioimista. Mutta sitten olisi kadonnut koko idea.

Emme ole perustaneet rakasta yritystämme, jotta voisimme tehdä asiat samalla tavalla kuin kaikki muut, vaan jotta voisimme tehdä kaiken eri tavalla kuin kaikki muut.

Haluamme panostaa raaka-aineisiin ja tarjota asiakkaillemme autenttisen makuelämyksen. Erityisen tärkeää meille on myös hyvä asiakaspalvelu. Meille se tarkoittaa sitä, että jokainen asiakas tuntee olevansa erityinen. Pyrimme muistamaan, kuka on kasvissyöjä ja kuka haluaa vain reunapalat. Jotkut tunnemme nimeltä ja joidenkin kanssa vaihdamme päivän kuulumiset.

Koska olemme niin erilaisia, haluamme kiittää asiakkaitamme rohkeudesta. Meille jokainen uusi asiakas on vahvistus siitä, että vaikka poikkammekin massasta, teemme ainakin jotain oikein. Ja voi kuinka tyytyväisiä olemmekaan, kun uusi asiakas kertoo, että on kuullut pizzojamme kehuttavan! Se on meille kaikkein paras lahja.
Kurpitsaa ja vuohenjuustoa...Tämä pizza vaatii rohkeutta!

 

1 kommentti:

  1. Kiitos kivasta kirjoituksesta rohkeat ja erilaiset yrittäjät.
    Kun on idea, niin siitä pitää pitää kiinni!

    VastaaPoista