keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Kesä!

Kesähymy


Me rakastamme kesää. Rakastamme tuoreita mansikoita, ilta-aurinkoa, grillijuhlia ja uusia perunoita. Varvassandaaleja, lyhyitä hameenhelmoja ja ruskettuneita käsivarsia. Mutta eniten me rakastamme hymyä, joka vaivihkaa, auringonpaisteen lisääntyessä kuroutuu suomalaisten kaduntallaajien kasvoille. On kuin kesällä kaikki olisi paremmin.

Kesähymyn lisäksi rakastamme yli kaiken hymyä tyytyväisen asiakkaan kasvoilla. Se saa meidät suorastaan hyppimään innosta: "Jee! Me onnistuimme!". Olemme itse niin rakastuneita tuotteisiimme, että välillä pelkäämme olevamme liian turtuneita ihaniin makuyhdistelmiin, joita Luca jatkuvasti loihtii. Mutta sitten asiakas sanoo: "Oli kyllä tosi hyvää pizzaa! tai "Tämä oli parasta pizzaa mitä olen koskaan maistanut!"...ja taas me huokaamme helpotuksesta. Olemme onnistuneet tehtävässämme.

Emme kuitenkaan suinkaan ota innolla vastaan vain positiivista palautetta, vaan kernaasti kuuntelemme myös kritiikkiä ja yritämme vastata siihen. Muutamia muutoksia olemme kritiikin perusteella jo tehneetkin, kuten esimerkiksi alkaneet antaa vettä ilmaiseksi sitä janoaville asiakkaille. Olemme myös alkaneet lämmittää myös "kylmiä pizzoja", sillä ne maistuvat suomalaiseen suuhun paremmalta lämpiminä. Lisäksi olemme asiakkaiden toiveiden perusteella alkaneet myydä kahvia ja jääteetä. Sen sijaan emme ole alkaneet käyttämään ananasta pizzantäytteenä, vaikka sitä monet pizzastamme etsivätkin.

Jos olet siis sattunut käymään meillä avajaisviikolla tai hieman sen jälkeen, tule uudestaan. Huomaat monen asian muuttuneen. Kehotamme myös rohkeasti kokeilemaan uusia makuyhdistelmiä. Margherita on monen vieraanpelkoisen nappivalinta, sillä siinä ei ole mitään "kummallista", mutta kehotamme maistamaan myös uudempia makuyhdistelmiä, kuten esimerkiksi perunapizzaa. Kukapa suomalalainen nyt ei perunasta tykkäisi? :)

Hymyilemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti